Over ons

Studiebureel Lesaffre is opgericht in 1959 door wijlen Jean-Pierre Lesaffre en sinds 25 jaar is de opvolging door Henri Lesaffre verzekerd.

Van ontwikkeling, tot realisatie van nieuwe verkavelingen met inbegrip van alle aspecten van landmeetkundige technieken en waardebepalingen van onroerende goederen staan wij steeds tot uw dienst.

Wij begeleiden u bij de activiteiten rond het onroerend goed en vastgoed, gaande van de opmetingen van uw eigendom, opmeting bestaande toestand, hoogtemetingen, waterpassingen, ontwerpen van verkavelingen, opmaak stedenbouwkundige attesten, schattingen/waardebepaling van onroerende goederen, plaatsbeschrijvingen, muurovernames, onteigeningen, verkoop van gronden, …

Al de opdrachten worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd door beëdigde landmeters met moderne apparatuur zoals totaalstation, robotic totaalstation, GPS, drones, … Kwaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie zijn onze grootste troeven.

Waarom kiezen voor Studiebureel Lesaffre ?

Studiebureel Lesaffre onderscheid zich door de persoonlijke service, klantvriendelijkheid rekening houdend met kwalitatieve, nauwkeurige en professionele dienstverlening.

De persoonlijke begeleiding en bijstand is een troef die zich vertaalt in langdurige samenwerking met vele partners rond vastgoed en bouw.

Het kantoor, vroeger gevestigd nabij het Sint-Pietersstation aan de Koningin Astridlaan te Gent, is thans gevestigd in langs de Martelaarslaan (kleine ring rond Gent), op de hoek met de Rokerelsstraat.

Neem contact op
Over ons